Begeleiding

Als coach/talentbegeleider en opvoedcoach bied ik begeleiding aan kinderen, hun ouders en scholen.

Als talentbegeleider heb ik mij gespecialiseerd in hoogbegaafdheid / ontwikkelingsvoorsprong bij kinderen.

De begeleiding vanuit Over-gevoel is breed inzetbaar. U kunt bij mij terecht voor vragen over de opvoeding, of wanneer u bijvoorbeeld twijfelt aan het gedrag of de voorsprong/begaafdheid van uw kind. Het kan zijn dat uw (hoog)begaafde kind zelf een hulpvraag heeft, maar uiteraard kan de hulpvraag ook vanuit de ouders of vanuit school komen. In alle gevallen is het voor mij belangrijk om een goed en helder beeld van de situatie te krijgen.

Wanneer u contact met mij opneemt voor hulp, een vraag of voor advies, nodig ik u graag uit voor een intake/kennismakingsgesprek. Voorafgaand aan dit gesprek stuur ik u een digitaal intakeformulier toe, die u ingevuld terug kunt sturen.

In het intake/kennismakingsgesprek bespreken we vervolgens de concrete hulpvraag en bespreken we het plan van aanpak. Het kan zijn dat ik met school in gesprek ga.

Vraagt u zich af of u of uw kind hulp nodig hebben? Denkt u dat uw kind een ontwikkelingsvoorsprong heeft en wilt u hier graag meer over weten? Wordt uw kind op school niet voldoende uitgedaagd, maar weet u niet goed wat hieraan te doen? Neem gerust contact met mij op via het contactformulier of via info@over-gevoel.nl