Over mij

Welkom op mijn website!

Ik ben Elske Bakker en ik woon in Eibergen met mijn man en twee dochters. Ik houd praktijk in Enschede, maar kom vooral aan huis.

Mijn beide dochters zijn hoogbegaafd. Voor ons was het een flinke uitdaging om onze dochters passend onderwijs en de juiste begeleiding te bieden. Als ouder twijfel je vaak en soms kun je het gevoel hebben niet serieus genomen te worden. Soms weet je niet waar je antwoorden kunt vinden op de vragen die je hebt. Dat kan erg moeilijk zijn. Daarom heb ik het tot mijn missie gemaakt om het andere ouders makkelijker te maken.

Als professional maar ook als ervaringsdeskundige ken ik de twijfels, de valkuilen en de onzekerheid waar veel ouders tegenaan lopen. Ik ken de onrust en de spanning die het met zich mee kan brengen wanneer het met je (hoogbegaafde) kind niet lekker loopt. Inmiddels weet ik echter ook hoe het wel moet en kan! Deze kennis wil ik graag delen met andere ouders, hun kinderen en scholen. Ieder  kind verdient genoeg uitdaging en een juiste begeleiding.  Als coach/talentbegeleider en ervaringsdeskundige heb ik mij daarom gespecialiseerd in hoogbegaafdheid bij kinderen.

Al een aantal jaren werk ik professioneel met kinderen en jongeren. Ik ben pedagogisch opgeleid en heb een Bachelor of Communications. Daarnaast ben ik ook gediplomeerd kindercoach en opvoedcoach in Eibergen.  Als coach/talentbegeleider help ik ouders, kinderen en scholen verder wanneer ze vastlopen.

Als coach ben ik aangesloten bij Gcoach, een beroepsorganisatie voor professionals op het communicatieve vlak. Links gcoach.nl en counselling.nl.